Selecteer een bestellijst

Over ons

Sinds 2006 is Koala Products een gewaardeerde en betrouwbare groothandel in schoonmaakartikelen en sanitair disposables, de gebroeders Koulali hebben destijds het bedrijf opgericht, zij besloten samen een groothandel in schoonmaakartikelen en sanitair disposables op te richten. Zij zijn begonnen met een zeer klein startkapitaal, door hun enthousiasme en vakkennis is de zaak gestaag gaan groeien.

Koala Products is ondertussen uw kennispartner, importeur en ervaren leverancier voor al uw hygiëne producten. Onze doelstelling is uw totaalleverancier te worden, waarbij we uw organisatie helpen met de beste oplossingen voor uw hygiëne vraagstukken en persoonlijke beschermingsmiddelen. Kortom: benodigdheden die een bijdrage leveren aan de verbetering van hygiëne in uw bedrijf of organsatie. Tevens willen wij fundamenteel en verregaand bijdragen aan een schonere en gezondere werkomgeving.

Koala Products heeft zich toegelegd op de import en handel in schoonmaakproducten en sanitair disposables; Koala producten zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele markt, het zijn hoogwaardige producten voor beroepsmatig gebruik, hierbij is aanvullende informatie nodig over het product, zoals bijv. het transport en de opslag van het product of de mogelijke gevaren die het met zich mee kan brengen, deze informatie is opgenomen in het Vib (VeiligheidsInformatieblad) en bijgevoegd aan het product.

De afgelopen jaren is ons assortiment uitgebreid waardoor u een breed pakket aan producten kunt afnemen voor alle sectoren. Naast de bekende A-merken leveren wij ook eigen Private Label lijnen van hoogwaardige kwaliteit welke prijstechnisch voor u interessant kunnen zijn. Tevens leveren wij een reeks ECO-label producten om duurzame productie en consumptie te stimuleren.

Ons magazijn bestaat uit een compleet van perfect op elkaar afgestemde producten waarbij u ondersteund wordt door een vakkundige specialist. Wij staan al jaren voor transparantie, kwaliteit en uitmuntende service. Op deze manier willen wij een betrouwbare partner zijn van klanten die zich blijvend aan ons binden. Daarnaast onderscheidt Koala Products zich in het bijzonder door middel van een optimale prijs-kwaliteitverhouding; waar veel klanten hoge prijzen gewend zijn voor eenzelfde kwaliteit vragen wij de meest scherpe prijs, zodat wij u blijvend van dienst kunnen zijn.

Wij verkopen aan bedrijven in diverse branches, onze fabrikanten en leveranciers zijn verspreid over de hele wereld. Wij kopen, in grote schaal, rechtstreeks in bij de fabrikant tegen aantrekkelijke prijzen, waarbij nauwlettend aandacht wordt besteed aan kwaliteit, controle en product-ontwikkeling. Wij selecteren en bezoeken regelmatig zelf de fabrikanten waar wij uiteraard- Fair Trade- mee samenwerken. Dankzij onze orders kunnen de fabrikanten een groot groep mensen aan het werk helpen en scholing aanbieden, iets wat uiteindelijk de gehele gemeenschap ten goede komt. Zo proberen wij sterk leiderschap te verbinden aan passie en liefde voor ons vak. Onze afzetmarkten zijn voor de volgende sectoren: Schoonmaak, Onderwijs, Zakelijke dienstverlening, Industrie en Zorg.

Gevestigd in de regio Utrecht (Industrieterrein Lage Weide), waar wij beschikken over een eigen goed geautomatiseerd en georganiseerd logistieke centrum, kunnen wij het overgrote deel van ons assortiment uit eigen voorraad leveren. Als u uw order toegezonden wilt krijgen dan hebben wij voor het afleveren van bestellingen in de regio een eigen bezorgdienst, andere bestellingen buiten de regio worden verzonden per DHL Pakketdienst.

Wij beschikken over een groot assortiment van kwaliteitsproducten met betrekking tot reinigingsmiddelen, dispensers, papier, sanitaire benodigdheden, machines en hulpmaterialen. Op onze website staan alleen voorraadartikelen, zodat deze overzichtelijk blijft, natuurlijk kunnen wij ook andere soorten schoonmaakartikelen leveren van bekende merken en leveranciers.

Wilt u snel een bestelling plaatsen, voor uw betaalgemak hebben wij een mobiele app ontwikkeld, u kunt met een paar drukken op de knop van uw mobiel uw favoriete producten bestellen via de webshop, die continu up-to-date gehouden wordt. U kunt bij ons pinnen, contant betalen of afrekenen via IDEAL, in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Download hem nu via de site koalaproducts.nl. Beschikbaar voor de besturingssystemen Android en IOS.

We zijn ervan overtuigd dat we samen met u een succesvolle zakelijke relatie kunnen opbouwen. Heeft u advies nodig of vragen over een specifiek product, aarzelt u niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag, wij kunnen u alles vertellen over het assortiment, prijzen en levertijd.