Selecteer een bestellijst

Accessoires

DE HEROCK® COLLECTIE IS ONDER TE VERDELEN IN DRIE VERSCHILLENDE LIJNEN DIE ELK OP HUN EIGEN MANIER TEGEMOET KOMEN AAN DE UNIEKE BEHOEFTES VAN DE DOELGROEP WAARVOOR ZE ONTWORPEN ZIJN:

De Essentials lijn: omvat de basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent of gewoon een gemotiveerde doe-het-zelver. Elke zoektocht naar de juiste uitrusting begint hier. De artikelen in deze basiscollectie dragen het HEROCK® logo enkel aan de binnenkant en zijn dus uitermate geschikt voor extra bedrukkingen en borduringen. Perfect als je het imago van je bedrijf nog extra in de verf wil zetten!

De Additionals lijn: Op zoek naar een artikel dat gericht is op een specifieke job, of een item dat moet beantwoorden aan een bepaalde vereiste? Je vindt het ongetwijfeld hier in de Additionals lijn. Deze collectie is in eerste instantie ontworpen voor professionals. Ook de iets meer ervaren klusser zal in dit gamma zijn gading vinden. De artikelen in deze lijn laten ook meer dan genoeg ruimte over voor het plaatsen van een bedrijfslogo of eigen ontwerp.

De Experts lijn: In deze collectie vind je de absolute top van het HEROCK® assortiment: de Experts lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze kleding bevat de meest exclusieve artikelen en de meest duurzame stofkwaliteiten en wordt alleen verkocht door onze professionele distributiepartners. De lijn is speciaal ontwikkeld voor de vakman die bij zijn cliënteel telkens de beste indruk wenst achter te laten.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 41

per pagina
 1. Arthur rugzak Zwart
  Rating:
  0%
  € 52,06
 2. Beanie muts Grijs Gemengd
  Rating:
  0%
  € 10,82
 3. Boreas riem Bruin
  Rating:
  0%
  € 30,37
 4. Bragus fleece muts Grijs
  Rating:
  0%
  € 6,93
 5. Bragus fleece muts Zwart
  Rating:
  0%
  € 6,93
 6. Cherpa muts Grijs gemengd
  Rating:
  0%
  € 12,48
 7. Glaucus riem Zwart
  Rating:
  0%
  € 12,14
 8. Glaucus riem Groen
  Rating:
  0%
  € 12,14
 9. Glaucus riem Oranje
  Rating:
  0%
  € 12,14
 10. Hako neck gaiter Zwart
  Rating:
  0%
  € 10,82
 11. Hapes handschoenen Zwart
  Rating:
  0%
  € 8,67
 12. Horus pet Grijs
  Rating:
  0%
  € 7,80
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 41

per pagina
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, acties en nieuwe producten. Abonneer nu op onze nieuwsbrief.