Selecteer een bestellijst

Stof/waterzuigers

Bedrijfsstofzuigers & waterzuigers hebben wij in Viper, Nilfisk merken en eigen import, voor Viper en Nilfisk zijn wij een partner en officiele dealer in nederland. Het merk Viper is een dochterbedrijf van het bekende merk Nilfisk Advance.

Onze stofzuigers en waterzuigers zijn ontworpen voor gebruik in de schoonmaakindustrie, hotels, winkels en kantoren en voor klanten die zoeken naar een efficiente, eenvoudig in gebruik zijnde stofzuiger en waterzuiger.
Koala stofzuigers en waterzuigers zijn uitgerust voor een grote stofzakcapaciteit en lichtgewichtconstructie maakt de stofzuigmachines uitermate geschikt voor dergelijk reinigingswerk. Opslag van de  stofzuigermachine waterzuigmachine is geen probleem door het compacte design en door het slimme bevestingingssysteem past de machine altijd op de kleinste plaatsen.

Koala Products laat u nooit in de steek!!!!!

Bedrijfsstofzuigers hebben wij in Numetic, Viper, Nilfisk, Nilfisk Alto, Nilfisk Advance, Henry merken en eigen import, voor Viper en Nilfisk zijn wij een partner en officiele dealer in nederland. Het merk Viper is een dochterbedrijf van het bekende merk Nilfisk Advance.

De Nilfisk & De Viper is uitgerust met een AERO zuiger het Push&Clean filterreinigerssysteem.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina