Selecteer een bestellijst

Dispensers

Dispensers

Dispensers

Een dispenser is een kunststof of metalen bak dat als een reservoir dient voor, in dit geval, opslag van sanitair gebruiksartikelen zoals handdoeken, toiletpapier, handzeep, luchtverfrissers en dergelijke.

Koala Products beschikt over een uitgebreid assortiment aan dispensers. Wij hebben een breed scala aan merken. Daarbij kunt u denken aan o.a. Tork, Q-bic, Edge, Satino, Wepa, Elive, Wings en Mediqo. Wij kunnen deze merken in verschillende lijnen leveren, daardoor kunt u een lijn kunt kiezen die bij de uitstraling van de ruimte past waarin u ze wilt plaatsen. Wij hebben meer dan 20 verschillende lijnen in ons assortiment.

Een dispenserlijn bestaat uit onder andere een toiletrolhouder voor traditionele rollen, systeemrollen, jumbo rollen en/of bulkpack, de handdoekdispenser bestaat voor verschillende maten handdoekjes (zoals standaardmaten of smalle maten), de zeepdispenser bestaat in verschillende modellen, denk hierbij aan een zeepdispenser dat navulbaar is met handzeep lotion, foam of spray, daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in cartridges, hierbij vervangt u het lege flacon zeep voor een nieuwe. Tevens hebben we ook zeepdispensers zoals voor in de zorg, denk hierbij aan no-touch, elleboogdispensers en natuurlijk ook de navullingen die de handen meteen ontsmet. De luchtverfrissers zijn verkrijgbaar in diverse categorieën, ze zijn in spray of in gel verkrijgbaar. Bij deze dispenserlijnen heeft u de keus uit roestvrijstaal (rvs) of verschillende kunststofmaterialen. Wij leveren de dispensers aan verschillende branches zoals de industrie, gezondheidszorg, facilitaire dienstverlening en horeca.

RVS Dispensers

Bij zo’n breed assortiment aan dispensers zit er altijd een dispenser bij die bij u in de smaak valt. Je vind hier dispensers die bestand zijn tegen vandalisme “hufterproof”. Daarbij kunt u denken aan de RVS dispensers die in zowel lichte als zware kwaliteit geleverd kunnen worden. De dispensers van kunststofmateriaal kunnen ook in verschillende van licht tot zware kwaliteit geleverd worden. De dispensers zijn voorzien van een mechanische druksysteem of een elektronische “no-Touch” systeem.

Milieubewust

Kiest u voor milieuverantwoord productgebruik dan heeft Koala Products de oplossing met producten met een milieu kenmerk (als Recycled plastic, CO2 Neutral en Cradle to cradle).Satino Black is een mooi voorbeeld daarvan. De Satino Black dispensers worden hoogwaardig kwalitatief geproduceerd en de afval wordt geminimaliseerd. Koala Products wilt het beter doen in het milieu en daarom ook een stap voor zet op het gebied van duurzaamheid.

Koala Products bied naast verkoop ook de mogelijkheid om de dispensers in bruikleen bij u te plaatsen waarbij u een eigenbijdrage betaald of een onderhoudscontract afsluit. Kortom bij Koala Product vindt u al uw sanitair benodigdheden zowel voor professioneel als industrieel gebruik. Wij zijn al meer dan tien jaar een begrip voor service, kwaliteit en veiligheid! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 802

per pagina
 1. GOJO Zeepdispenser ADX-7 Grijs/Wit 700ml
  Rating:
  0%
  € 15,39
 2. GOJO Zeepdispenser ADX-7 Zwart/Chroom 700ml
  Rating:
  0%
  € 15,39
 3. Purell ADX Dispenser 700ml Wit
  Rating:
  0%
  € 15,39
 4. Purell ADX Dispenser 700 ml chroom zwart
  Rating:
  0%
  € 15,39
 5. Katrin systeem toiletpapier dispenser wit
  Rating:
  0%
  € 27,24
 6. Katrin inclusieve toiletdispenser met kernvanger wit
  Rating:
  0%
  € 27,81
 7. Katrin inclusieve toiletdispenser met kernvanger zwart
  Rating:
  0%
  € 27,95
 8. Toiletrolhouder, Wesco
  Rating:
  0%
  Vanaf € 28,31
 9. Katrin incusieve handdoek dispenser mini, wit
  Rating:
  0%
  € 22,83
 10. Katrin inclusive zeep dispenser 500ml wit
  Rating:
  0%
  € 23,00
 11. Katrin systeem toiletpapier dispenser zwart
  Rating:
  0%
  € 27,24
 12. Katrin Systeem Elektische handdoekrol dispenser zwart
  Rating:
  0%
  € 78,63
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 802

per pagina
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, acties en nieuwe producten. Abonneer nu op onze nieuwsbrief.