Selecteer een bestellijst

Papier & Sanitair

Papier & Sanitair

Papier

Het gebruik van papier in het toilet, keuken of industrie is zeer praktisch. Uit onderzoek is gebleken dat papier nog altijd de beste keuze is voor handhygiëne. Door onze verschillende soorten papierwaren, denk hier bij aan cellulose, celstof, recyclede papierwaren etc. Wij bieden papierwaren van bekende merken zoals Satino, Wepa, Tork, Katrin, Vendor. Wij bieden ook onze eigen geïmporteerde papierwaren aan. Doordat wij zoveel papierwaren in ons assortiment zit kunt u ruim kiezen welke papiersoort het beste bij u bedrijf past. Doordat wij het groot en direct inkopen bieden wij een gunstige en een mooie prijs op onze webshop. Wij geven daarom ook een korting bij palletsinkoop.

Onze toiletpapieren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben een ruime keuze wat betreft papierwaren, dat kunt ook zien aan de verschillende toiletpapier die wij aanbieden. Zo zit er verschillende maten, soorten, grootte, kwalitatieve toiletpapier in ons assortiment. Bij elke verschillende branche past een ander soort toiletpapier in de sanitaire ruimte.

Handzeep

Naast het papierwaren bieden wij ook handzeep aan die in allerlei verschillende vormen verkrijgbaar zijn bij Koala Products. De handzeep kunnen bestaan uit zelf navulbare kannen, flacons etc. en daarnaast hebben wij ook weer handzeep in spray, lotion of foam. Die kunt u naar uw wensen in uw sanitaire ruimte plaatsen, wij beschikken over meer dan 20 lijnen zeepdispensers. Dit betekent dat er vast een dispenser die bij u in de sanitaire ruimte past.

Zorg

Tevens hebben we ook handzeep dat geschikt is voor de zorg, effectief en anti-bacterieel. Zo voldoet onze handzeep (alleen voor de zorg) strikt aan de strenge eisen.  Voor de zorg hebben wij ook overigens onderzoeksbankrollen. Dit dient te worden gebruikt bij zorgcentrums, ziekenhuizen, klinieken etc. Zo creëer je een hygiënische ruimte en op de onderzoeksbank. Het papier dient over de lengte van de bank worden gebruikt. De onderzoeksrollen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Horeca

Voor de horecagelegenheden hebben wij natuurlijk ook het juiste soort papier. Koala Products beschikt over de juiste papier voor in de juiste branche, daar hoort horeca ook erbij! Bij ons is al uw sanitaire artikelen naar uw wensen verkrijgbaar. Naast het sanitaire papier hebben wij ook servetten voor de horeca’s. Wij beschikken over een groot assortiment servetten, zo hebben wij allerlei soorten servetten, 2-laag of 3-laags, verschillende kleuren, diverse formaten. Wij beschikken over bestekzakjes om luxe in uw horeca te stralen. Wij kunnen ook onze bestekzakjes of servetten laten bedrukken om uw logo te presenteren.